Jaké otázky by si měl položit každý rodič

11.03.2016 14:16

Každému rodiči zvažujícímu očkování doporučujeme, ať si zodpoví následující otázky (níže je uvedeno pár odkazů, ale existují stovky relevantních medicínských studií lehce dostupných na internetu, pro i proti očkování):

1. Jaké je množství vysoce toxických látek jako rtuť, hliník, formaldehyde atd. v porovnání s oficiálními 'bezpečnými' limity? (mnoho z nich lze nalézt přímo na příbalovém letáku vakcín, shrnutí oficiální vládní agenturou např. zde:
https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf
 

2. Jak podle neuro vědců tyto (a další ve vakcínách obsažené) látky působí na rozvoj mozku dítěte? (např. https://www.generationrescue.org/blaylock/Vaccines-and-autism.pdf)
 

3. Jaké je množství vážných negativních reakcí a úmrtí po vakcinaci?
(pokud člověk nevěří odborným publikovaným studiím, tak je možno nahlédnou do různých oficiálních vládních statistik, např. the National Vaccine Injury Compensation Program v USA. Ty opravdu nemají důvod zveličovat počty případů, protože musí vyplácet obětem značné sumy odškodného).
 

4. Jak efektivní ochranu poskytují vakcíny proti nemocem, tzn. kolik procent očkovaných si skutečně vyvine protilátky, a na jak dlouho? (např. https://people.maths.ox.ac.uk/maini/PKM%20publications/157.pdf).
 

5. Byly různé nemoci opravdu vymýceny očkováním? (mnoho odborných studií ukazuje, že výskyt nemocí i jejich úmrtnost se snížily o více než 90 procent (v porovnání se stavem kolem roku 1900) již před započetím očkování (např. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9892452, nebo pro rychlé grafické shrnutí trendů např. https://www.vaclib.org/sites/debate/web1.html).